Motocultor: Twaalf extra namen.

Het Franse Motocultor maakte onlangs twaalf extra namen bekend voor de editie 2020. Die gaat door in St. Nolff op 13, 14, 15 en 16 augustus. De eerste avond, donderdag 13 augustus, staat in het teken van folk in de breedste zin van het woord. Volgende bands werden daarvoor reeds bevestigd: Plantec, Denez, Skáld en Heilung .

Op de overige drie dagen worden dan een heel pak bands verwacht die gespreid over drie podia er het beste van zichzelf zullen geven. Volgende bands werden eerder reeds aangekondigd: Powerwolf, Orange Goblin, Wear Your Wounds, Angelus Apatrida, Havok, Revocation, Cattle Decapitation, Wormrot, Benighted, Schammash, Imperial Triumphant, 1914, Gold, Insomnium, Dark Tranquility, Combichrist, Valley Of The Sun, Manckell en Druids Of The Gue Charette.

Twaalf extra namen van bands kunnen we daar nu aan toevoegen: Rise Of The Northstar, Suffocation (laatste Franse show met Frank Mullen), Dark Funeral, Vader, Igorrr, Terror, Psycroptic, Klone, Gost, Thundermother, Acyl en Abrahma.

Daar kunnen wij, van MUSIKA, alvast mee leven, al hopen we natuurlijk dat daar nog een aantal toppers bijkomen. Meer info omtrent dit knap georganiseerde festival vind je alvast op https://www.motocultor-festival.com/wordpress/home-2/