Dool: Love Like Blood (ep)

Dool is een Nederlandse band die een mix brengt van psychedelica, gothic en dark rock. Het debuutalbum, ‘Here Now, There Than’ (Prophecy Productions, 2017), kreeg een pak lovende kritieken toegezwaaid. Nu is de band met frontvrouw Ryanne van Dorst er opnieuw met een drie tracks tellende ep waar je met Killing Joke’s ‘Love Like Blood’, het titelnummer, een nieuw nummer op vindt dat in het verlengde ligt van wat Dool eerder bracht. De twee overige nummers ‘She-Goat’ en ‘In Her Darkest Hour’, kennen we reeds van het debuutalbum en hier krijg je de tijdens het “Rock Hard Festival 2018” live opgenomen versies te horen. Die bewijzen gewoonweg dat Dool ook live kan brengen wat ze in de studio kunnen. Niet slecht natuurlijk maar wij hadden stilletjes gehoopt op meer nieuw materiaal.

Luc Ghyselen (70)

Prophecy Productions

Tracklist: 1. Love Like Blood 2. She-Goat 3. In Her Darkest Hour