Antwerp Metal Fest 2020

Op zaterdag 30 en zondag 31 mei is het weer zover: een nieuwe editie van Antwerp Metal Fest. Net als vorig jaar gaat de achtste editie van dit festival door te Fort Merksem, een schitterende locatie als je het ons vraagt.

Voor die achtste editie van Antwerp Metal Fest werden reeds tien namen van bands vrijgegeven. Vijf buitenlandse bands en vijf Belgische. Zo mogen we van Belgische zijde Fire Down Below (stoner, psychedelica, doom), Stab (hardcore), Behind Bars (metal, hardcore), Speed Queen (heavy metal, speed metal) en Primal Creation (thrash metal) verwachten. Het buitenlands vijftal bestaat uit Sodom (Duitsland, thrash metal), Crisix (Spanje, thrash metal), Conan (Groot Britanniƫ, doom, stoner, sludge), Bleeding Gods (Nederland, death metal, thrash metal) en Skelethal (Frankrijk, death metal).

Wij, van MUSIKA, zijn daar alvast heel tevreden mee, maar kijken toch nog uit naar de extra namen. Meer info vindt je op www.antwerpmetalfest.be