Ghost naar Lotto Arena, Antwerpen.

Op woensdag 6 februari voorziet het immens populaire Ghost een tussenstop in de Lotto Arena te Antwerpen tijdens hun nieuwe “A Pale Tour Named Death – Europe 2019” tournee.

Ghost werd pas in 2006 opgestart maar hun aanstekelijke mix van heavy metal, hard rock, progressive rock, pop, rock, psychedelica en doom sloeg meteen aan. Album na album – er zijn er ondertussen vier – werd de populariteit iets groter. En dankzij uitgekiende visuele effecten tijdens hun live concerten worden er ook nog steeds extra zieltjes bijgewonnen. Dat de bandleden zich verschuilen achter maskers, zorgt ervoor dat het allemaal een beetje mysterieus blijft. Zelfs niet liefhebbers van hun sound moeten eerlijk toegeven dat het live allemaal dik in orde is, en dat zal ongetwijfeld ook nu weer het geval zijn.

Als support act is het eveneens Zweedse Candlemass uitgenodigd. Dit gezelschap ontstond in 1984, gaf er al een paar keer de brui aan, maar lijkt iedere keer sterker terug te komen. Het twaalfde full-album van de heren, ‘The Door To Doom’, komt later dit jaar op de markt via Napalm Records. Verwacht je aan een beklijvende set doom metal.

Meer info vind je alvast op www.lotto-arena.be