Durbuy Rock Festival 2019: nieuwe namen!

Op 12 & 13 april 2019 is er de drie├źntwintigste editie van het Durbuy Rock Festival, een uiterst gezellig en goed georganiseerd festival in het pitoreske Bomal-sur-Ourthe waar zowel internationale toppers als lokaal talent op de podia zijn kans krijgt.

Eerder werden reeds volgende namen vrij gegeven: Black Tartans, Nervosa en The Black Dahlia Murder (voor vrijdag 12 april) en Ultra Vomit, Saint Vitus, Candlemass en Paradise Lost (voor zaterdag 13 april).

Volgende bands worden nu aan die dagen toegevoegd. Op vrijdag komen daar de namen van Destruction, Booze Brothers, Napalm Death, Les Tambours Du Bronx en Les Ramoneurs De Menhirs bij. Voor zaterdag 13 april wordt het rijtje namen uitgebreid met Aktarum, The Vintage Caravan, Black Mirrors, Dalriada, Heidevolk, Tyr, Exuviated, Drakwald

Meteen al een heel pak redenen om die dagen met rood in te kleuren in je agenda voor 2019. Meer nieuws vind je alvast op www.durbuyrock.be