Cernunnos Pagan Festival: affiche compleet!

Op zaterdag 23 en zondag 24 februari 2019 is er de elfde editie van het Cernunnos Pagan Fest in het Franse Noisiel. Zoals steeds fungeert een uiterst knappe locatie – de oude hoeve “la Ferme Du Buisson” – als schitterend decor voor dit uiterst sympathieke festival.

Nadat de organisatoren eerder al een pak namen bekend maakten voor het festival – zo werden volgende bands al eerder aangekondigd: Månegarm, Les Compagnons des Gras Jambon, Obscurity, Helsótt, Bucovina, Horn, Baldrs Draumar, Zywiolak, Aorlhac, Vanaheim, Gofannon, Nytt Land, Skiltron en Finntroll – werden onlangs ook de overige namen van bands die op het festival zullen aantreden wereldkundig gemaakt. En zo mogen we nu ook nog volgende bands aan de affiche toevoegen: Het Mexicaanse Cemican, het Italiaanse Furor Gallico, De Franse bands Himinbjorg en Brennkelt en het Belgische Acus Vacuum.

Voldoende redenen reeds om dit prachtig georganiseerde festival met je bezoek te vereren. Maar er is meer dan enkel muziek. Dit gebeuren is immers een totaal beleving, daar er ook een pak aan “randanimatie” voorzien is die volledig in het teken van de middeleeuwen staat. Ook de aanwezige eetstandjes zorgen voor maaltijden met soms eeuwenoude recepten.

Kleur dus alvast zaterdag 23 en zondag 24 februari in met een rode stift en laat je meevoeren in het mooie concept dat de organisatoren van het Cernunnos Pagan Festival ieder jaar opnieuw, nu voor de elfde keer reeds, uit tekenen.

Check alvast de face-book pagina van dit festival: https://nl-nl.facebook.com/cernunnos.festival/