Alcatraz bouwt gestaag verder aan een heel knappe affiche.

Op 7, 8 en 9 augustus 2020 is het weer zover: een nieuwe editie van het befaamde Alcatraz Hard Rock & Metal Festival dat we in het kort afkorten tot Alcatraz.

Reeds een tijdje kan je op de site van het festival (www.alcatraz.be) dagelijks namen van nieuwe bands bijschrijven op het lijstje met bevestigde bands. Wij, van MUSIKA, zijn nu al vast al onder de indruk en zien dat er weer voor elk wat wils is op de affiche. Welke band precies waar en wanneer te bewonderen is, kunnen we nog niet opmaken, maar dat heeft niet echt, want er staat al voldoende lekkers om elk van de drie dagen te genieten. MUSIKA hoopt er ook volgend jaar weer bij te zijn om jullie te verblijden met pakken foto’s en stevige reviews.

Op het moment van dit schrijven werden reeds zevenentwintig namen van bands vrijgegeven. Daarmee alleen kan je al een mooie affiche mee samen stellen, maar we verwachten, stilletjes toch, nog meer lekkers! We zetten de namen even alfabetisch op een rijtje: As I Lay Dying (USA, metalcore), Behemoth (Polen, black metal, death metal), Butcher Babies (USA, groove metal, alternative metal, metalcore), Cradle Of Filth (Groot BritanniĆ«, black metal, gothic metal, symphonic metal), Dark Tranquility (Zweden, melodic death metal), Eluveitie (Zwitserland, folk metal, melodic death metal), Emperor (Noorwegen, black metal, symphonic black metal, progressive metal), Enslaved (Zweden, progressive black metal, black metal, Viking metal), Exhorder, (USA, thrash metal, groove metal), Gotthard (Zwitserland, hard rock, heavy metal), Havok (USA, thrash metal), Kvelertak (Noorwegen, heavy metal, black ‘n’ roll, punk, hard rock, hardcore), Lacuna Coil (ItaliĆ«, gothic, rock, alternative rock, alternative metal), Life Of Agony, (USA, hard rock, alternative rock, alternative metal), Loudness (Japan, heavy metal), Mad Ball (USA, hardcore), Marduk (Zweden, black metal, blackened death metal), Moonspell (Portugal, black metal eerst / nu eerder gothic metal), Necrophobic (Zweden, black metal en death metal), Philip H. Anselmo & The Illegals (USA, heavy metal, groove metal, thrash metal), Red Fang (USA, stoner Rock, stoner metal), Satyricon (Noorwegen, black metal), Static X (USA, industrial metal), Suicidal Angels (Griekneland, thrash metal), Tarja (Finland, symphonic metal, symphonic rock, classical music), The Darkness (Groot BritanniĆ«, hard rock / glam rock) en Vio-Lence (USA, thrash metal)

Indien je op de hoogte wenst te blijven van wat Alcatraz Metal Festival ons nog verder weet aan te bieden, check dan op tijd en stond de website van dit evenement: www.alcatraz.be Maar eigenlijk is er reeds voldoend voldoende voor handen om je ticket(s) te boeken.