Meer namen voor Cernunnos Pagan Fest 2020.

Het uiterst gezellige en vooral knap georganiseerde Cernunnos Pagan Fest maakte eerder reeds een vijftal namen bekend van bands die te zien en te horen zullen zijn op hun editie in 2020. Cernunnos Pagan Fest gaat opnieuw door en het mooie “La Ferme Du Buisson” in het Franse Noisiel en dat op 22 en 23 februari.

Prima Nocta, Sojourner, Rastaban, Vermilia en Veliocasses waren de vijf namen die we reeds kenden. Intussen zijn daar volgende namen bijgekomen: Finsterforst, In Vino Veritas, Infinityum, Toter Fish en Anomalie.

Voor wie met die namen volledig in het duister tast: Finsterforst is een Duitse folk metal gezelschap. In Vino Veritas komt uit Italië en brengt een mix van medieval folk en pagan.Het Franse Infinityum staat voor epic pagan metal, terwijl het eveneens Franse Toter Fish kiest voor een mix van folk en folk metal. Anomalie tenslotte komt uit Oostenrijk en kiest voor post black metal om zich muzikaal te laten gelden.

Tien veelbelovende namen reeds. Het zorgt er in ieder geval voor dat wij, van MUSIKA, reikhalzend uitkijken naar de overige bands die zullen aantreden op de twaalfde editie van Cernunnos Pagan Fest. Indien die in de lijn van onze verwachtingen liggen – En waarom zou dat niet het geval zijn? – zullen 22 en 23 februari 2020 in onze agenda ingekleurd raken.

Meer info vind je op https://nl-nl.facebook.com/cernunnos.festival/