Durbuy Rock festival 2020: Headliners bekend!

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 april 2020 is er een nieuwe, nummer vierentwintig (!) ondertussen, editie van Durbuy Rock Festival, een zeer goed georganiseerd en uiterst gezellig festival in het pittoreske Bomal-sur-Ourthe.

Op twee podia, een in de zaal en een buiten, mogen telkens een pak nationale en internationale bands hun kunnen laten zien en horen. Elk jaar opnieuw weten de organisatoren een aantal hel knappe bands te strikken. En dit is dit keer zeker niet anders.

Zo werden onlangs reeds de headliners voor beide dagen bekend gemaakt, en wij, van MUSIKA, beginnen nu al met aftellen tot 17 en 18 april 2020. Voor vrijdag viel de keuze op Jinjer, een band uit Oekraïne die aan een stevige opmars bezig is. Hun mix van groove metal, death metal en metalcore spreekt dan ook voor zich en live zorgt het gezelschap steeds voor een opwindende set.

Op zaterdag mag het Zwitserse Eluveitie de lichten doven. Dit gezelschap staat voor een opzwepende en zinderende mix van folk metal en melodic death metal.

Ook Saltatio Mortis werd aangekondigd voor zaterdag. Deze Duitse band, waarvan je de naam kan gaan vertalen als “dans van de doden” staat voor medieval metal.

Meer info vind je alvast op de facebookpagina van het festival (https://nl-nl.facebook.com/durbuyrock/) of op www.durbuyrock.be