Evil Or Die Fest: affiche compleet.

Het derde weekend van oktober is er gewoonte getrouw Evil Or Die Fest te Roeselare. Twee dagen kunnen liefhebbers van hardcore en metal er hun hartjes ophalen. Dit keer is gaat het evenement door op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober. Op vrijdag staat hardcore centraal, terwijl op zaterdag de kaart van metal wordt getrokken. Het tweedaags gebeuren gaat door in Kerelsplein te Roeselare.

Volgende bands mag je op vrijdag verwachten: Arkangel (metalcore, thrash metal), Backfire! (hardcore, punk), Hoods (hardcore), Knuckledust (hardcore, punk), Hangman’s Chair (gothic, doom), Stab (hardcore), Brutality Will Prevail (hardcore, punk), Whatever It Takes (beatdown hardcore), Mindwar (hardcore). Op zaterdag mag je volgende bands op het podium verwelkomen: Fleshgod Apocalypse (symphonic death metal), Hatesphere (death metal, thrash metal, groove metal), Evil Invaders (speed metal, thrash metal), Carnation (death metal), Slaughter Messiah (black metal, death metal, thrash metal), Guilty As Charged (thrash metal), At The Front (thrash metal), Deafcon (heavy metal, hard rock ‘n’ roll), Solitude Within (rock, symphonic metal) en Flatchet Creed (thrash metal, heavy metal, death metal).

Wij, van MUSIKA, zien alvast voldoende redenen om het derde weekend van oktober vrij te houden in onze agenda. Meer info vind je alvast op https://evilordiefest.wixsite.com/evilordiefest