Een pak psychedelica in Kavka Zappa.

Op zaterdag 30 maart kan je, als je liefhebber bent van psychedelica althans, intens gaan genieten in Kavak Zappa te Antwerpen want dan zorgen twee bands er voor een avondje pretentieloos vertier.

Samsara Blues Experiment wordt er dan immers aangekondigd en dit Duitse gezelschap drukt zich muzikaal uit aan de hand van een mix van hard rock, stoner en doom. Een extra dosis psychedelica wordt aan brouwsel toegevoegd. De discografie van deze in 2007 opgestarte band telt voorlopig vijf full-albums waarvan ‘One With The Universe’ uit 2017 het meest recente is.

Maar vooraleer je je kan onderdompelen in de sound en sfeer van Samsara Blues Experiment krijg je eerst nog een set aangeboden van het Zwitserse kwartet Monkey3. Deze band werd in 2001 opgestart en zorgt telkens opnieuw voor heel beklijvende live sets. Stoner rock en psychedelica vormen nog steeds de muzikale mix van dit gezelschap. Deze heren hebben eveneens vijf full-albums op de markt waarvan ‘Astra Symmetry’ (2016) het meest recente is.

Twee bands die ons meevoeren op een psychedelische muzikale trip: meer hebben we niet nodig om ons in de wolken te wanen. Meer info vind je alvast op www.kavka.be