Monster Magnet op 26 januari in De Kreun.

Het Amerikaanse Monster Magnet komt op zaterdag 26 januari naar De Kreun tijdens zijn zoveelste Europese Tournee.

Monster Magnet werd in 1989 opgestart en staat voor een stevige mix van hard rock, stoner rock en heavy metal dat ze overgieten met een stevige scheut psychedelica. De band heeft tien full-albums in zijn discografie staan waarvan ‘Mindfucker’ (Napalm Records) dat vorig jaar op de markt kwam het meest recente is. Het is dan ook vooral dat album dat de band in het zonnetje wil zetten met deze tournee.

Het Britse heavy metal trio Puppy is op deze tournee de support act. Deze heren tekenden bij Spinefarm Records en binnenkort, op 25 januari om precies te zijn, ligt het nieuwe album, ‘The Goat’ in de winkelrekken.

Dit is concert is volledig uitverkocht, maar er worden wel meer concerten georganiseerd in De Kreun en alle info daaromtrent kan je vinden op www.wildewesten.be