Durbuy Rock Festival 2019: de eerste namen.

Op 12 & 13 april is het weer zover: een nieuwe editie, de drieëntwintigste ondertussen, van Durbuy Rock Festival. Dit knap georganiseerde festival haalt zowel buitenlandse toppers naar Bomal-sur-Ourthe als dat het de kans heeft aan locaal talent en een aantal Franse bands die hier, in Vlaanderen, soms niet of nauwelijks bekendheid genieten.

Op twee podia is het telkens genieten en / of ontdekken geblazen. Het grootste podim vinden we indoor, terwijl het open air podium wat kleiner is. En ondanks de soms koude (avond) temperaturen zakken er steeds een pak liefhebbers naar Durbuy Rock Festival af, zodat er steeds een gezellige sfeer heerst. Zo is ook MUSIKA er al een paar jaartjes van de partij.

Terwijl de “Tremplins” er nog moeten aankomen (vrijdag 23/11, zaterdag 24/11, vrijdag 30/11 en zaterdag 01/12) waar de locale bands uit worden gekozen voor het festival, worden door de organisatie reeds met mondjesmaat de absolute toppers aangekondigd. Zo wrijven wij van MUSIKA ons al in de handen om op vrijdag 12 april te genieten van o.a. Black Tartans, Nervosa, en The Black Dahlia Murder. Voor zaterdag 13 april werden al volgende namen vrijgegeven: Ultra Vomit, Saint Vitus, Candlemass en Paradise Lost.

Meer info vind je alvast op: https://nl-nl.facebook.com/durbuyrock/