WildFest 2019: reeds vier namen sieren de affiche.

Stilletjes aan worden namen van bands bekend gemaakt voor de 2019 edities van tal van festivals. Zo ook WildFest, het festival dat zich kenmerkt door melodic rock, hard rock, glam metal, sleaze en aanverwante extra in de kijker te zetten. Liefhebbers van deze en aanverwante subgenres noteren alvast 25 mei in hun agenda want dan is het weer zover: de vierde editie van dit gezellige festival. Plaats van het gebeuren is opnieuw JC Spiraal te Geraardsbergen.

De namen van vier bands werden ondertussen vrijgegeven. Zo mogen we nu al uitkijken naar het Duitse Snakebite, een gezelschap dat zich muzikaal uitdrukt aan de hand van hard rock. Het Britse Midnite City ontstond in 2017 en kiest eerder voor arena rock (denk aan bijvoorbeeld Def Leppard of Bon Jovi). Het Duitse The New Roses werd vorig jaar ook al aangekondigd maar moest uiteindelijk forfait geven. Dit zal het gezelschap nu wel goed willen maken met hun gedreven en krachtig klinkende mix van hard rock en classic rock. En ook het Zweedse Art Nation is erbij. Deze band ontstond in 2014 en heeft ondertussen twee knappe albums afgeleverd. Hun mix van AOR, melodic rock en hard rock is dan ook meer dan genietbaar te noemen.

Meer info kan je vinden op de site van het festival: www.wildfest.be