De affiche van de elfde editie van Cernunnos Pagan Fest krijgt vorm!

Op zaterdag 23 en zondag 24 februari 2019 is er de elfde editie van het Cernunnos Pagan Fest in het Franse Noisiel. Zoals steeds fungeert een uiterst knappe locatie – de oude hoeve “la Ferme Du Buisson” – als schitterend decor voor dit uiterst sympathieke festival.

Reeds veertien namen van bands sieren er de affiche. Zo werden eerder reeds in verschillende “etappes” Månegarm, Les Compagnons des Gras Jambon, Obscurity, Helsótt, Bucovina, Horn, Baldrs Draumar, Zywiolak, Aorlhac, Vanaheim, Gofannon, Nytt Land, Skiltron en Finntroll aangekondigd. Wij, van MUSIKA, kijken al reikhalzend uit naar de overig bands die er van de partij zullen zijn.

Als je dan ook nog weet dat de organisatoren echt wel het onderste uit de kan halen op gebied van “randanimatie” om er een echt middeleeuws feest van te maken, dan weet je dat je deze twee dagen met rood mag inkleuren in je agenda.

Kaarten voor dit uiterst knap georganiseerde festival zijn reeds verkrijgbaar. Check voor meer info in ieder geval: https://www.cernunnos-festival.fr/