Walpurgisnight op 27 april te Wevelgem.

Wie op zaterdag nog niets te doen heeft, kan zeker naar Walpurgisnight afzakken in zaal Ter Wijngaard te Wevelgem voor een gezellig feestje. En … wat meer is … de toegang is er gratis. Vier bands zullen er hun beste beentje voor zetten en zorgen zo voor de muzikale omlijsting. De deuren gaan er open omstreeks 16u00, terwijl de eerste band omstreeks 17u30 op het podium verwacht wordt.

Mr. Myst is een band uit de buurt van Oostende. Deze sleaze band zorgt steevast voor fantastische live concerten en datzal ook nu were het geval zijn. Verwacht je aan een zinderende mix van eighties styled classic rock / hard rock / glam metal / sleaze. Het meest recente album van Mr. Myst, ‘7 Deadly Sins’, werd vorig jaar in september op het publiek losgelaten.

Promise Down, opgestart in 2019, is een band uit de buurt van Lier die garant staat voor een zinderende mix van hard rock, hard rock ‘n’ roll en heavy metal. Invloeden op hun sound zijn de allergrootsten uit de verschillende subgenres: AC/DC, Motörhead, Judas Priest, …

Hell Patrol is een Judas Priest tribute band dan weet je zeker wat je kan en mag verwachten: een lijstje aan heavy metal klassiekers die origineel door deze toch wel legendarische band werden gebracht. En … opgelet: Judas Priest zorgde ondertussen voor een hele rij klassiekers!

Busted In Rock mag de avond afsluiten. Dit Belgische gezelschap uit de buurt van Antwerpen zorgt voor een stevig feestje aan de hand van tal van hard rock en heavy metal klassiekers.

Meer info nodig? Die vind je de facebookpagina van het evenement: https://www.facebook.com/p/Walpurgisnight-100067682880347/?locale=id_ID