Lionheart mag op 21 februari de concertavond in Trix afsluiten.

Biebob is niet meer, althans de zaal met deze naam mag niet meer gebruikt worden voor concerten. Dit betekent echter niet dat de organisatie achter Biebob stil blijft zitten! Check de website maar van eens: www.biebob.be. Zo wijkt men daar soms uit naar Trix te Antwerpen. Op woensdag 21 februari komen daar zo vier bands van jetje geven waaronder dus het Amerikaanse Lionheart.

Maar eerst is het de beurt aan het Zwitserse deathcore gezelschap Paleface Swiss, een band die in 2017 werd opgestart en ondertussen voor twee full-albums tekende waarvan ‘Fear & Dagger’ uit 2022 het meest recente is.

Het Amerikaanse Kublai Khan TX werd in 2009 opgestart in Sherman, Texas. Deze band zorgt voor een muzikale mix van hardcore en metalcore. In de discografie van dit gezelschap vindt je vier full-albums en twee ep’s. Het meest recente werkstuk voor de band is de ep ‘Lowest Form Of Animal’ uit 2022.

Het eveneens Amerikaanse Suicide Silence werd in 2000 opgestart en laat zich muzikaal gelden door middel van deathcore. De band, vooral bekend vanwege hun veel te vroeg overleden vocalist Mitch Lucker (2012), kende al wat wisselingen in de line-up en enkel gitarist Chris Garza overleefde al die veranderingen. Het hoogtepunt voor Suicide Silence ligt dan ook in de periode tot 2012. De band zorgde voor vijf full-albums en een ep. Het meest recente werkstuk is het titelloze full-album dat alweer van 2017 dateert.

Absolute topper op de affiche voor die avond is Lionheart. Dit Amerikaanse hardcore / metalcore gezelschap uit Oakland, Californië is er reeds sinds sinds 2004. De discografie van Lionheart telt twee ep’s en zeven full-albums. Het laatste werkstuk daarvan, het full-album ‘Welcome To The Westcoast III’, dateert uit 2022.

Liefhebbers van vooral hardcore zullen deze avond ongetwijfeld met rood aanstippen in hun agenda. Meer info omtrent dit concert vindt je via www.biebob.be of via www.trixonline.be