Mextlan European Tour in B52, Eernegem.

Op zaterdag 17 februari komen drie Mexicaanse bands onder de noemer “Mextlan European Tour” naar B52 in de Aartrijkestraat te Eernegem. Het drietal – Fractal Dimension, ANS en Two bandits – krijgen dan ook nog eens de steun van onze landgenoten van Genetic Defects om er een stevig avondje van te maken.

Het West-Vlaamse Genetic Defects ontstond in 2019 en kwam eerst als Suicidal Tendencies cover band in actie, maar koos er al snel voor om eigen nummers te brengen in een eigenzinnige mix van o.a. punk, hardcore, hip hop en funk.

Over zowel Two Bandits als over ANS weten wij, van MUSIKA, nagenoeg niets, zodat dit een complete ontdekkingstocht wordt.

Niet dat we zo’n kenners zijn wat betreft Fractal Dimension, maar we “ontdekten” wel dat deze band in 2017 in Lagos de Moreno, Jalisco werd opgestart en voor mix staat van melodic death metal en deathcore. Het gezelschap zorgde in 2018 voor een eerste ep met ‘Transcendence’ en probeert ons nadien “up to date” te houden middels een reeks singles.

Meer info omtrent dit concert, en een aantal andere, in de muziekclub B52 vind je zeker en vast https://clubb52.wixsite.com/home of via https://www.facebook.com/B52musicclub/?locale=nl_BE