Throne Fest is er dit jaar op 27, 28 en 29 mei.

Throne Fest, een festival dat zich concentreert op black metal, is er dit jaar op 27, 28 en 29 mei. Dit festival lijkt elk jaar te winnen aan naam bekendheid en staat dan ook reeds bij menig liefhebber van black metal met rood aangestipt in zijn / haar agenda. Nog niet alle namen van bands zijn bekend voor de editie van 2022 die, zoals reeds een aantal jaartjes, door gaat in zaal Kubox te Kuurne. Toch staan wij, van MUSIKA, reeds te watertanden bij zoveel black metal geweld. Volgende bands werden immers reeds aangekondigd: Mgla (Polen, black metal), Urgehal (in memoriam Of Trondr Nefas) (Noorwegen, black metal), Sodom (Duitsland, thrash metal), Venom Inc. (Groot-Brittannië, black metal / speed metal), Primordial (Ierland, black metal / Celtic metal / dark metal) , Cult Of Fire (Tsjechië, atmospheric black metal / epic metal), Spectral Wound (Canada, black metal), Warmoon Lord (Finland, black metal), Black Cilice (Portugal, black metal), Doedsvangr (internationaal, black metal), Havukruunu (Finland, Pagan black metal), Medico Peste (Polen, black metal), Sauron (United States, black metal / thrash metal), In Twilights Embrace (Polen, black metal / death metal), Thornspawn (United States, black metal), Slaughter Messiah (België, black metal / death metal), Abduction (Groot-Brittannië, black metal) en Ars Veneficium (België, black metal). Dat zijn voor ons alvast voldoende redenen om onze tickets te gaan bestellen. Voor u ook?

Meer info zal je kunnen vinden op de website van Throne Fest zelf (www.thronefest.be) of via de facebookpagina van het evenement: https://www.facebook.com/ThroneFestofficial/