Beast In Black op 29 november in Trix.

De Europese tour van het Finse Beast In Black houdt op maandag 29 november een tussenstop in Trix te Antwerpen.

De band werd in 2015 opgestart toen Anton Kabanen (gitaar) Battle Beast verliet en hij samen met Máté Molnár (bass), Kasperi Heikkinen (gitaar), Yannis Papadopoulos (vocals) en Sami Hänninen (drums) Beast In Black in het leven riep. Die laatste werd in 2018 vervangen door Atte Palokangas. Het vijftal staat voor een heel aanstekelijke mix van melodic heavy metal en power metal. Drie full-albums staan er ondertussen vermeld in discografie: ‘Berserker’ (2017), ‘From Hell With Love’ (2019) en het recentste ‘Dark Connection’ (2021) dat pas eergisteren op de markt kwam. We vermoeden dan ook dat het vooral dat laatste album zal zijn dat aan bod zal komen tijdens hun shows op deze tournee. Maar één ding is zeker: Beast In Black staat garant voor een heel fijn melodieus heavy metal / power metal feestje met krachtige vocalen en schitterend gitaarwerk.

Meer info omtrent dit concert vind je alvast op www.trixonline.be