Eerste namen Lokerse Feesten 2021!

Goed nieuws! Midden deze zomer zal er terug muziek klinken op de Grote Kaai te Lokeren!

Lokerse Feesten pakt uit met een coronaveilige editie. Gedurende 10 dagen kun je – samen met je bubbel van 4 personen – genieten van een reeks concerten. Je koopt een ticket per bubbel van 4. Elke bubbel krijgt zijn eigen plekje, op een veilige afstand van anderen. Binnen de bubbel kun je rechtstaan en dansen, en vooral genieten van een reeks topconcerten. Alle praktische informatie over wat je kan verwachten vind je op www.lokersefeesten.be.

Met trots kondigen we reeds een eerste reeks concerten aan:

Zondag 1 augustus: Arsenal

Maandag 2 augustus: Hooverphonic

Woensdag 4 augustus: Brihang & Het Zesde Metaal

Vrijdag 6 augustus: Bart Peeters & De Ideale Mannen (2x): namiddag- en avondconcert

Zaterdag 7 augustus: Clouseau (2x): namiddag- en avondconcert

Zondag 8 augustus: Gabriel Rios & Novastar

Tickets zijn vanaf nu zaterdag 12 juni om 10u te koop via www.lokersefeesten.be. Deze coronaveilige editie betekent ook meteen een kleinschaligere editie. Het aantal tickets is dus beperkt: snel zijn is de boodschap. Meer namen volgen snel.

Had je reeds tickets voor editie 2020? Dan zijn je oude tickets te gebruiken als waardebon. Op het einde van het bestelproces kan je één of meerdere barcodenummers, te vinden op je originele ticket, ingeven. De waarde van die tickets wordt in mindering gebracht van je bestelling. Maar er is meer: wie tickets had voor editie 2020 krijgt ook toegang tot onze exclusieve pre-sale. Een beperkt aantal tickets is beschikbaar in deze pre-sale die start op vrijdag 11 juni om 10u.