Nieuws van Metalworksfest XL.

Het is allesbehalve een aangename beslissing maar uiteindelijk kunnen we niet anders… De XL-editie van Metalworksfest en de Metalworks Battle worden noodgedwongen met een jaar opgeschoven. Uitstel dus maar geen afstel!

Toen we vorige lente begonnen met het aankondigen van bands, waren we hoopvol dat de coronapandemie tegen maart 2021 onder controle zou zijn. Het vaccin (en dus een licht aan het einde van de tunnel) mag dan wel in zicht zijn, een terugkeer naar het normale leven zal nog wat langer op zich laten wachten.

In samenspraak met de gemeente Kuurne werden er reeds nieuwe data vastgelegd. Op zaterdag 12 maart 2022 mogen we jullie hopelijk massaal in Kubox verwelkomen voor Metalworksfest XL. Alle reeds aangekochte tickets blijven gewoon geldig.

De Metalworks Battle (met onveranderde line-up!) gaat dan weer door op zaterdag 15 januari 2022.Het spreekt voor zich dat we er alles aan doen om de line-up zoveel mogelijk te behouden. Dat headliner Vader reeds herbevestigde, kunnen we jullie alvast meegeven. Ook Crisix, Insanity Alert en Oceans zien we in 2022 terug. Wat de andere bands (Tankard, Altar, etc.) betreft, hopen we binnenkort uitsluitsel te kunnen geven.