Rat Rock, Harelbeke.

Rat Rock – 19 & 20/09/2020 – Schipstraat, Harelbeke.

Concerten en / of festivals: ze zijn dun gezaaid in deze “corona-tijden”. Heel wat liefhebbers hebben het ook niet echt om in één en dezelfde bubbel te gaan zitten voor een concert en / of festival. Ook wij van MUSIKA niet echt. Toch zag fotografe Bianca Lootens een kansje om op de eerste dag van dit Rat Rock festival, zaterdag 19 september, een paar bands voor haar lens te krijgen. Het fotoverslag vind je hier. Het Belgische Corpse Mutilation is afkomstig uit de buurt van Ieper en drukt zich muzikaal uit aan de hand van death metal terwijl Zombie Crows afkomstig is uit de buurt van La Louvière en staat voor een portie psychoblilly. Fetch is dan weer een akoestische samenwerking tussen Kathleen Vandenhoudt, Pascale Michiels en Luc Van De Poel.

Foto’s: Bianca Lootens.