Lokerse Feesten On Air brengt het festival bij jou.

Lokerse Feesten On Air 2020 is een zomer zonder grote festivals. Dus ook zonder het fijne Lokerse Feesten publiek op de Grote Kaai. Maar dan brengen we Lokerse Feesten toch gewoon tot bij hen thuis, in hun eigen bubbel? Dat is het opzet van Lokerse Feesten On Air: 6 radioshows live te beluisteren EN te bekijken op www.lokersefeesten.be.

Met Lokerse Feesten On Air kan je op een veilige manier vanuit je luie zetel, bubbel-BBQ of festivaltentje in je tuin genieten van de unieke Lokerse Feesten sfeer. Tijdens de traditionele Lokerse Feesten week zenden we 6 dagen lang van 19u-22u een radioshow uit met gastvrouwen en –heer Jolien Roets, Sofie Engelen en Stijn Van de Voorde. Trouw aan de echte Lokerse Feesten vibe staat elke dag in het thema van een ander muziekgenre:

31/07: Punk (host: Stijn Van de Voorde)

01/08: Nederlandstalig (host: Jolien Roets)

02/08: Play Local (host: Jolien Roets)

07/08: Metal (host: Sofie Engelen)

08/08: Dance (host: Jolien Roets)

09/08: Legends (host: Jolien Roets)

Wat kan je verwachten? Elke dag brengen we je de fijnste Lokerse Feesten muziek in dat thema, met hier en daar een live opname van een vorige editie. Maar er is uiteraard meer: onze hosts krijgen bezoek van bekende gasten, we verklappen je enkele straffe Lokerse Feesten verhalen, trakteren je op tickets voor de volgende Lokerse Feesten editie en streamen een reeks livesessies van enkele van onze gasten tot bij jou thuis. Het laatste uur sluiten we af met een DJ-set. We doen dit telkens vanuit onze Lokerse Feesten caravan. Als je in het Waasland woont bestaat de kans dat je deze caravan zelfs ergens tegenkomt.

Voorlopig houden we de details van wie er precies komt nog even geheim. Wil je het als eerste weten? Hou onze social media pagina’s goed in het oog. Af en toe lichten we daar een tipje van de sluier of krijg je de kans om tickets voor volgende editie te winnen.

Klaar voor Lokerse Feesten On Air? Surf op één van bovenstaande dagen tussen 19u en 22u naar www.lokersefeesten.be. Daar kan je alle actie vanuit onze caravan bekijken en beluisteren. Tot dan!

MEER INFO: Timothy Heyninck – timothy.heyninck@lokersefeesten.be – 0492/73.40.16