“Rock Vibrations” tour van Shiraz Lane.

Op zevenentwintig februari start de “Rock Vibrations European Tour 2020” van Shiraz Lane In het Duitse München. Er is ook een tussenstop voorzien te Gent, meer bepaal op 2 maart, en dat in JH Asgaard. Mogen ook mee op deze tournee van Shiraz Lane: Block Buster en Temple Balls.

Temple Balls werd in 2009 opgestart in het Finse Oulu. Het vijftal zorgt voor een mix van hard rock en classic rock en lijkt eindelijk zijn weg te hebben gevonden naar podia in in West-Europa. Getuige daarvan is o.a. hun doortocht als support act bij Sonata Arctica een aantal maanden terug. De heren hebben twee albums op de markt en werken ondertussen naarstig aan een derde full-album.

Block Buster ontstond in 2008 in Kupio, Finland. Dit is een viertal dat ook al zweert bij een mix van hard rock en classic rock. In de discografie van deze band vindt je ondertussen één full-album: ‘Ain’t On The Chain’ (2015)

Shiraz Lane, ook al afkomstig uit Finland en meer bepaald uit Vantaa, is al sinds 2011 actief. Het is met voorsprong de meest bekende naam van dit trio. Twee uitstekende full-albums, ‘For Crying Out Loud’ (2015) en ‘Carnival days’ (2018) – sieren ondertussen de discografie van de band, maar het is vooral tijdens live concerten dat Shiraz Lane ons echt weet te bekoren.

Meteen een avond om naar uit te zien, zeker als je liefhebber bent van hard rock, classic rock, glam metal en sleaze zal je op je wenken bediend worden. Noteer dan alvast maandag 2 maart in je agenda en laat je meevoeren op de tonen van Temple Balls, Block Buster en Shiraz Lane. Meer info omtrent dit concert vind je op https://nl-nl.facebook.com/events/476156609925714/