Anno Domini, een Ghost Tribute band, te Roeselare.

Op zondag 22 december is Anno Domini te gast in De Verlichte Geest te Roeselare. Opgelet er zijn nogal wat bands die deze naam gebruiken, maar deze Anno Domini is een tribute band voor het Zweedse Ghost.

Het blijft raden wie er precies allemaal achter Ghost zit, want de heren maken het ons niet gemakkelijk. Wel zorgt Ghost voor een pak controversie. De band werd in 2006 opgestart en brengen een mix van heavy metal en pop met teksten die gebaseerd zijn op occultisme, satanisme en bekende horrorverhalen. Hun shows worden door de liefhebbers bestempeld als grandioos een de podiumaankleding is dan ook navenant. Ook de kostuums van het gezelschap, de maskers, … zorgen voor indrukwekkende beelden. Ghost zelf kan veel grotere ruimtes vullen dan De Verlichte Geest, dus is Anno Domini misschien wel de perfecte vervanger voor zo’n zaal.

Vooraleer het dus zo goed als onbekende Anno Domini van start mag gaan, mag coverband Back To Back zijn kunnen etaleren. Het gezelschap zorgt keer op keer voor een goede set met knappe versies van tal van heavy metal / hard rock nummers, en we vermoeden dat dit nu niet anders zijn.

MUSIKA is alvast geïnteresseerd om nader kennis te maken met Anno Domini (wie zit precies achter dit gezelschap) en we kijken dan ook al uit naar dit concert. We hopen eigenlijk van u hetzelfde. Meer info vind je alvast op https://www.facebook.com/events/234122530837470/