Life Of Agony, De Mast.

Life Of Agony, supports: Revealed, Doyle – 01/11/2019 – De Mast, Torhout.

Op vrijdag 1 november was er de doortocht van Life Of Agony te Torhout om er hun nieuwste album, ‘The Sound Of Scars’, voor te stellen. Voor deze gelegenheid mag ook het Amerikaanse Doyle mee. Evolution Empire werd ook aangekondigd, maar moest verstek laten. Het Belgische Revealed mocht de vrijgekomen plaats innemen.

Revealed werd pas in 2017 opgestart en zorgt voor een mix van hardcore en melodic metal. Doyle is dan weer de band rond ex-Misfits gitarist Doyle Wolfgang von Frankenstein en zorgt voor een mix van punk en heavy metal. Life Of Agony voorstellen, zou eigenlijk niet meer nodig moeten zijn.

Wegens ziekte van de MUSIKA journalist vind je dit keer enkel een foto-reportage.

Met dank aan Cindy Duchene.

Foto’s: Erwin Poppe.