Artillery: In The Thrash

‘In The Thrash’ van het Deense thrash metal gezelschap Artillery is een verzamelalbum met elf nummers die allen dateren uit de beginperiode van de band (1982-1986). Het geluid is dan ook niet echt optimaal te noemen, en ik druk me dan nog zachtjes uit. Je hoort ook duidelijk de verschillen in geluid tussen een opname uit, ik zeg maar, 1982 en 1986. Ik zal maar heel eerlijk zijn: dit is minderwaardige geluidskwaliteit. Toen de nummers pas werden uitgebracht op cassette waren we daar mee tevreden, maar in de huidige muzikale wereld mag dit echt niet meer. Nee, sorry Mighty Music, dit is minderwaardig en zal enkel zijn weg vinden naar die hard fans van de band die deze opnames nog niet in huis hebben, of waarvan het cassette bandje in de knoop ligt.

Luc Ghyselen (40)

Mighty Music PMZ 321

Tracklist: 1. Mind Of No Return 2. Day Of Doom 3. All For You (version 1) 4. We Are The Dead 5. Bitch 6. The Challenge 7. In The Thrash 8. Therapy 9. Let There Be Sin 10. Hey Woman (version 2) 11. Blessed Are The Strong