ThroneFest: een achttiende band!

Een tijdje terug maakten we bij MUSIKA een round-up van wat je zoal kan gaan beleven op ThroneFest 2019, hét black metal gebeuren in het Belgische Kuurne dat dit jaar plaats vind op zaterdag 8 en zondag 9 juni. We gaven toen wat duiding omtrent de zeventien bands – Satyricon, Watain, Shining, Taake, Almyrkvi, Coldborn, Deiphago, Gaerea, Impaled Nazarene, Krater, Panzerfaust, Seth, srd, Svartidauði, Uada, The Committee en Varathron – waarvan we toen wisten dat ze de affiche sierden.

Intussen is het duidelijk geworden dat er ook een achttiende band present zal tekenen op ThroneFest. Niemand minder dan Enthroned wordt aan de reeds indrukwekkende affiche toegevoegd.. Deze Belgische black metal band werd 1993 opgestart en zorgde eerder voor tien full-albums. Op vrijdag 7 juni wordt hun nieuwste album, ‘Cold Black Suns’ door het befaamde Season Of Mist-label op de markt gebracht. Enthroned wil deze gelegenheid aangrijpen om uit te pakken met een officiële release-show voor hun nieuwste creatie. Meteen nog een extra reden om je ticket(s) voor ThroneFest meteen te gaan bestellen.

Meer info vind je alvast op www.thronefest.be