Infected Rain te Roeselare.

Op woensdag 20 maart is het uit Moldavië afkomstige Infected Rain te gast in De Verlichte Geest te Roeselare voor een stop tijdens hun “Endorphin Tour”.

Infected Rain werd in 2008 opgestart en zorgt voor een stevige mix van metalcore, nu-metal en alternative metal. De band heeft reeds drie full-albums op de markt en tekende onlangs bij Napalm Records wat hun muzikale carrière nog extra boost zal geven. De band laat in ieder geval op de albums een stevige en gedreven indruk na en beschikt met Elena “Lena Scissorhands” Cataraga over een charismatische frontvrouw.

Maar vooraleer Infected Rain het podium betreedt, krijgen we eerst nog het Franse vijftal Dust In Mind te horen en te zien. Dit vijftal werd in 2013 opgestart, zorgt voor een mix van industrial en melodic death metal, en heeft drie full-albums op de markt. Ook het Italiaanse viertal Klogr is van de partij. Dit kwartet drukt zich muzikaal uit aan de hand van alternative metal en heeft drie full-albums op de markt. Opener is het Italiaanse Moebius, een band die zich muzikaal laat gelden met een mix van math en groove metal en dat reeds sinds hun opstart in 2014.

Vier bands die ons bij MUSIKA kunnen bekoren en we hopen van u hetzelfde. Noteer alvast de datum in je agenda, 20 maart, en zak massaal af naar De Verlichte Geest te Roeselare. Meer info vind je alvast op https://www.facebook.com/events/298209611039559/