Reload Festival: affiche is compleet.

Het Reload Festival in het Duitse Sulingen vindt dit jaar plaats op donderdag 22, vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus. Het Festival, waar MUSIKA, reeds een paar jaar te gast is zorgt telkens voor een mooie affiche waar zowel metalheads als liefhebbers van punk en hardcore zich kunnen in vinden. En vooral die laatsten vinden er steeds een knappe affiche. Dit is ook dit jaar weer het geval. De affiche is opnieuw heel knap samengesteld met toppers, subtoppers en “lokale helden” uit de stevige muzikale wereld.

Volgende bands worden alvast verwacht om het podium onveilig te maken op deze editie van Reload Festival. Als absolute headliner is er het Zweedse power metal gezelschap Sababton. Verder zijn er internationale toppers als het Britse Bullet For My Valentine, het Australische Airbourne, en het Amerikaanse Hatebreed. Verder op de affiche vinden we nog Of Mice & Men, Clawfinger, Lordi, While She Sleeps, Soilwork, Bury Tomorrow, Agnostic Front, Ignite, Callejon, Backyard Babies, Walls Of Jericho, Nasty, Dog Eat Dog, Massendefekt, Jinjer, Any Given Day, Evergreen Terrace, Eyes Set To Kill, Thundermother, Radio Havanna, Cutthroat LA, Copia, Pressure Recall en Bullseye. Allemaal bands die één of meerdere belletjes doen rinkelen bij MUSIKA. Maar ook drie zo goed als volledig onbekende bands bij MUSIKA prijken er op de affiche. We hebben het dan over drie Duitse bands: Evil Jared, Monsters Of Liedermaching en Sondaschule.

Het worden drie gevulde dagen daar te Sulingen op het Reload Festival. En misschien is het ook voor u wel de moeite waard om er eens een kijkje te nemen en te gaan genieten van de eerder opgesomde bands. Meer info vind je alvast op www.reload-festival.de