Godsmack op 13 maart in zaal Trix.

Het Amerikaanse Godsmack komt op woensdag 13 november naar zaal Trix te Antwerpen. Dit concert is reeds een tijdlang volledig uitverkocht en komt in vervanging van het vorig (8 november) afgelaste concert van de band.

Godsmack werd in 2005 opgestart in Lawrence, Massachusetts door Sully Erna. Al vlug werd de band vervolledigt met Robbie Merrill (bass), Tont Rambola (gitaar) en Lee Richards (gitaar). In 1997 wordt het debuutalbum, ‘All Wound Up’, in eigen beheer op de markt gebracht en de rest is geschiedenis zoals men zegt. De mix van hard rock, heavy metal, alternative metal en nu-metal slaat erg goed aan en levert de band geen windeieren. De band sleepte reeds een aantal nominaties voor een Grammy-award in de wacht en zorgde vorig jaar met ‘When Legends Rise’ voor een zevende full-album. Wij verwachten dan ook dat er wel een aantal nummers uit dit album in de setlist zullen opduiken naast “oudjes” als ‘Straight Out Of Line’ of ‘I Stand Alone’.

Het Nieuw-Zeelandse Like A Storm vergezelt Godsmack op deze tournee. Dit gezelschap brengt een mix van hard rock en post grunge. De band werd in 2005 opgestart en hun discografie telt nu drie full-albums waarvan ‘Catacombs’, dat eerder dit jaar op de markt kwam, het meest recente is. De broertjes Brooks zijn de drijvende kracht achter deze band.

Meer info vind je alvast op www.trixonline.be of op www.biebob.be