Sólstafir in Antwerpen.

Op dinsdag 12 maart is er in Trix Club een concert van Ijslandse collectief Sólstafir, een band die ons, van MUSIKA, nog nooit heeft teleurgesteld tijdens live concerten.

Sólstafir werd in 1995 opgestart en evolueerde van een black metal / Viking metal band naar een band die steeds meer invloeden uit post rock in zijn muziek mengt zodat er een onwaarschijnlijke mix aan emoties ontstaat. De discografie van de band omhelst reeds zes full-albums die je mee nemen op een enorm avontuurlijk reis over onontgonnen gebied en waarmee de heren je meenemen op een rollercoaster van emoties die melancholie, nostalgie, vreugde, plezier, pijn en woede bevatten.

Tijdens live concerten doen de heren van Sólstafir daar nog een paar schepjes bovenop zodat dit telkens opnieuw een onvergetelijke gebeurtenis is. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben en noteer vlug 12 maart in jullie agenda: het zal jullie zeker niet spijten!

De deuren openen er die avond omstreeks 19u30. Meer info vind je alvast op www.trixonline.be