Doro te gast in De Kreun.

Op vrijdag 8 maart is Doro nog eens te gast in de Kortrijkse muziektempel De Kreun.

Deze charismatische vocaliste staat reeds sinds 1982 op de planken. Eerst nog onder de naam Warlock, maar sinds 1989 gewoonweg onder de naam Doro. Nog steeds zorgt deze dame en haar band voor een stevige set traditional heavy metal en nog steeds weet de dame, en haar band, hoe ze een zaal (of een festivalmenigte) kan inpakken. Net alsof de jaren geen vat hebben op mevrouw Doro Pesch. De discografie van Doro, onder eigen naam telt ondertussen dertien full-albums en precies op 8 maart wordt met ‘Backstage To Heaven’ ook een nieuwe ep op de markt gebracht. En hoe goed alle albums van deze dame ook zijn, het is vooral tijdens live concerten dat Doro nog steeds de volle aandacht trekt. Haar prĂ©sence alleen al zorgt er nog steeds voor dat een pak mannenharten op de hol slaan en als ze dan ondersteund wordt door een energieke en gedreven full-band, dan is het hek helemaal van de dam.

Spijtig voor wie geen ticket heeft, want dit concert is reeds een tijdlang uitverkocht. Meer info i.v.m. dit concert en andere concerten georganiseerd door VZW Alcatraz kan je vinden op www.alcatraz.be of op www.wildewesten.be