Lokerse Feesten 2019: eerste namen!

Vorig jaar keken we bij MUSIKA reikhalzend uit naar de affiches van de “metaldag” en de “punkrockdag” van de Lokerse Feesten. Dit festival zorgt immers voor tien dagen immens knap rock vertier in tal van aspecten en (sub)genres, maar daar we ons vooral laten gaan met metal (en subgenres) en punk rock (en subgenres) springen die dagen er toch telkens bovenuit.

Ze zijn er dit jaar erg vroeg bij om een deeltje van de affiche kenbaar te maken. Nadat de organisatie eerder reeds de naam van Oscar And The Wolf losliet worden nu ook reeds vier namen van de punk rock dag vrij gegeven. En dat zijn al meteen vier kleppers van formaat waardoor de zenuwen reeds door de MUSIKA-kelen gieren. Extra tromgeroffel is dus op zijn plaats voor The Offspring, NOFX, Heideroosjes en The Damned. Markeer nu reeds 6 augustus in je agenda voor een knallend feestje op de “punrockdag” van de Lokerse Feesten.

En, oh ja, Lokerse Feesten is er dit jaar van vrijdag 2 tot en met zondag 11 augustus. Meer info nodig? Check dan www.lokersefeesten.be