Rival Sons op 27 februari in Trix, Antwerpen.

Op woensdag 27 februari is het Amerikaanse Rival Sons te bewonderen in zaal Trix te Antwerpen ter promotie van hun nieuwste album ‘Feral Roots’ dat op 25 januari in de winkelrekken ligt.

Rival Sons werd in 2009 opgestart en zorgt voor een knappe sound die een mix vormt van blues rock, hard rock en classic rock. De band zorgde eerder voor vijf heel goed ontvangen albums die steeds beter in beter scoren in tal van hitlijsten.

Voor deze headline tournee laat Rival Sons zich vergezellen door het Canadese The Sheepdogs, ook al een gezelschap dat een mix van classic rock, hard rock en blues rock brengt. Deze band ontstond in 2006 en de discografie van deze heren telt momenteel zes studio-albums.

Fans van het genre – of van bands als Led Zeppelin, The Black Crowes, The Answer, Blues Pills, Graveyard of Wolfmother om het maar bij die te houden – kunnen alvast hun tickets bestellen. Meer info omtrent dit concert vind je op www.trixonline.be of www.biebob.be