Steel Panther op 16 februari te Torhout.

Op zaterdag 16 februari slaan Strike VZW en Biebob de handen in elkaar om het Amerikaanse Steel Panther naar De Mast te Torhout te brengen.

Steel Panther werd in 2000 opgestart en zorgt voor een mix van glam metal, heavy metal en hard rock. Het viertal zorgde ondertussen voor vier full-albums, maar het zijn telkens de live concerten die ervoor zorgen dat de band écht in de kijker komt te staan. Keer op keer opnieuw zorgt dit prettig gestoorde gezelschap voor immens aanstekelijke shows. Zelfs mensen die niet echt vallen voor dit muziekgenre worden gewoon meegezogen in het enthousiasme en drive van de band tijdens live concerten. Dit is visueel entertainment op zeer hoog niveau. En omdat Steel Panther dit keer langs komt met hun “Sunset Strip”-tour wordt het waarschijnlijk dubbel genieten van visueel spektakel. Wie de band nog niet live aan het werk zag: dit is een uitgelezen kans!

Meer info kan je alvast vinden op www.striketorhout.be of www.biebob.be