WildFest kondigt ook band nummer zeven aan.

WildFest staat er om bekend dat ze de kaart trekken van melodic rock, hard rock, glam metal, sleaze en aanverwante stijlen. Dat zal ook nu weer niet anders zijn. Fans van deze genres kijken dan ook al reikhalzend uit naar 25 mei om dan massaal naar JC Spiraal te Geraardsbergen af te zakken.

Eerder werden door de organisatoren reeds volgende namen van bands vrij gegeven: Snakebite, Midnite City, The New Roses, Art Nation, Shiraz Lane en Raider.

En dan is het de beurt aan WildHeart, zowat een constante factor in de line-up van dit festival. Maar de fans van de band mogen zich dit keer wel aan een speciale show verwachten, want de heren willen er hun nieuwste album voor stellen!

Meteen een extra goede reden om 25 mei vrij te houden en naar Geraardsbergen af te zakken voor WildFest, editie vier. Meer info vind je alvast op www.wildfest.be