Heideroosjes op 2 februari naar Brussel.

Heideroosjes is een Nederlandse punk gezelschap dat in 1989 werd opgestart. De band, die nummers in het Engels, Nederlands en soms zelfs in de Duitse taal brengt, kreeg kansen op Rock Werchter, Pukkelpop en was vooral een heel graag geziene gast op Groezrock, waar de band vier maal te gast was. In 2012 koos Heideroosjes de AB om een allerlaatste concert te brengen op 29 september. Na drieëntwintig jaar viel het doek dus over Heideroosjes. Maar nu, voor de dertigste verjaardag van het ensemble, kijken een pak fans reikhalzend uit naar zaterdag 2 februari wanneer Heideroosjes opnieuw op de planken staat van de AB te Brussel.

Support komt dit keer van March, een viertal uit de buurt van Breda die sinds 2013 aan een muzikale carrière bouwt. Je kan het kwartet onderbrengen in het vakje met punk / rock.

Voor dit uitverkochte concert en tal van andere concerten vind je alvast extra info op www.abconcerts.be