Draconian en Harakiri For The Sky op 27 januari in Kavka Oudaan.

Op zondag 27 januari krijgen liefhebbers van metal een mooie affiche aangeboden in Kavka te Antwerpen wanneer zowel Sojourner, Harakiri For The Sky en Draconian er hun opwachting maken.

Sojourner mag de avond openen. Dit internationale gezelschap werd pas in 2015 opgestart maar zorgde met ‘Empires Of Ash’ (2016) en vooral het meest recente ‘The Shadowed Road’ voor twee heel knappe albums als je liefhebber bent van epische atmospheric black metal.

Het uit Oostenrijk afkomstige Harakiri For The Sky drukt zich muzikaal uit aan de hand van post black metal. De band werd in 2012 opgestart en leverde reeds vier sterke albums af, waarvan ‘Arson’ eerder dit jaar op de markt werd gebracht.

En dan is er nog Draconian, een Zweeds gezelschap dat in 1994 het levenslicht zag. De heren en dame van Draconian zorgen voor een beklijvende mix van doom, gothic metal en death metal waar vrouwelijke vocalen worden uitgespeeld tegen rauwe mannelijke harsh vocalen. Dit leverde ondertussen reeds zes albums op maar het meest recente, ‘Sovran’ (Napalm Records), dateert wel reeds uit 2015.

Meer info vind je alvast op www.kavka.be