WildFest 2019 voegt nog een band aan de affiche toe.

WildFest staat er om bekend dat ze de kaart trekken van melodic rock, hard rock, glam metal, sleaze en aanverwante stijlen. Dat zal ook volgend jaar op 25 mei niet anders zijn.

Vier namen van bands – Snakebite, Midnite City, The New Roses en Art Nation – zijn reeds een tijdje geleden vrijgegeven door de organisatoren. En nu komt de organisatie ook op de proppen met band nummer vijf.

Niemand minder dan het Finse Shiraz Lane wordt nu ook aan de affiche toegevoegd. Dit gezelschap schitterde onlangs nog als support act tijdens de tournee van H.E.A.T. (lees er de concert review van H.E.A.T. maar op na).

Liefhebbers van de eerder vermeldde (sub)genres mogen dus alvast op 25 mei 2019 afzakken naar JC Spiraal te Geraardsbergen voor de vierde editie van WildFest. Meer info vind je alvast op www.wildfest.be