Beyond The Black naar Antwerpen.

De “Dancing In The Dark Tour 2024” van het Duitse Beyond The Black brengt hen op 26 april naar Trix, te Antwerpen.

Beyond The Black is een symphonic metal / symphonic rock band onder aanvoering van vocaliste Jennifer Haben die de band in 2014 in Sankt Wendel heeft opgestart. Ze is ondertussen de enige overlever van de originele line-up. De overige bandleden zijn erbij sinds 2016: Kai Tschierschky (drums), Tobi Lodes (gitaar, backing vocals) en Chris Hermsdörfer (gitaar, backing vocals). De band zorgde ondertussen wel voor vijf full-albums en een ep. Het meest recente werkstuk is het titelloze ‘Beyond The Black’ dat begin vorig jaar op de markt werd gebracht. Tijdens live concerten zorgt Beyond The Black keer op keer voor uitstekende shows die energiek en enthousiast worden neergezet.

Als support act mag het Spaanse Ankor aantreden. Deze alternative rock / alternative metal werd in 2003 in Tarragona, Catalonië opgestart. Eerst nog als power metal / heavy metal band maar gaandeweg veranderde de sound dus net als de line-up. Gitarist David Romeu is de enige overlever en wordt tegenwoordig omringd door Julio Lopez (bass, harsh vocals), Fito Martinez (gitaar), Jessie Williams (vocals) en Eleni Nota (drums). Ankor zorgde reeds vijf full-albums waarvan het laatste , ‘White Dragon’, toch al dateert van 2019.

Meer info omtrent dit concert vind je alvast op www.biebob.be