DVG Club te Kortrijk verwacht Skálmöld op 15 maart.

Op vrijdag 15 maart staat Skálmöld geprogrammeerd in DVG Club in de Weggevoerdenlaan te Kortrijk. In het kielzog van Skálmöld komen die dag ook Atavistia en Seven Spires mee.

Atavistia is een band die in het Canadese Vancoucer in 2016 werd opgestart. Deze band zorgt voor ene mix van symphonic en melodic death metal. In de discografie van deze band vind je ondertussen een ep en drie full-albums. Het meest recente werkstuk van de band is ‘Cosmic Warfare’ dat sinds april vorig jaar te beluisteren is.

Het Amerikaanse Seven Spires werd in Boston, Massachusetts opgestart in 2013. Dit gezelschap laat zich gelden aan de hand van symphonic metal en heeft met frontvrouw Adrienne Cowan een belangrijke troef in handen. Deze band zorgde ondertussen voor een ep en drie full-albums. Het meest recente werkstuk daarvan is ‘Gods Of Debauchery’ dat je zo maar liefst zevenenzeventig minuten lang in de ban probeert te houden. Het album werd in 2021 op de markt gebracht.

Afsluiter op 15 maart is dus Skálmöld, een band die sinds 2009 actief is en reeds voor zes full-albums zorgde die hun mix van folk metal en Viking metal mooi in de verf zet. Het meest recente werkstuk daarvan is ‘Ýdalir’ dat sinds augustus vorig jaar verkrijgbaar is. Skálmöld zorgt niet enkel voor heel knappe albums, ook tijdens live concerten staat de band overduidelijk zijn mannetje. Dat hebben wij, van MUSIKA, al een paar keer kunnen meemaken.

Meteen drie gegronde redenen om massaal af te zakken naar de DVG Club te Kortrijk op vrijdag 15 maart. Meer info omtrent dit concert vind je alvast op https://www.facebook.com/events/dvg-club-kortrijk/sk%C3%A1lm%C3%B6ld-%C3%BDdalir-tour-2024-dvg-club-kortrijk/872820534566080/