Malevolence op 15 november in Antwerpen.

De “Malicious Intent Tour 2023” brengt Malevolence naar Zappa te Antwerpen op woensdag 15 november. De Tournee van dit Britse metalcore gezelschap brengt ook nog drie andere bands op de been, want naast Malevolence maken ook Sylosis, Justice For The Damned en Guilt Trip de oversteek.

Guilt Trip is een hardcore gezelschap uit de buurt van Manchester dat niet vies is om wat thrash metal elementen in hun sound te verpakken. De band werd in 2015 opgestart en heeft ondertussen al wat internationale ervaring opgedaan. Als we het goed hebben zorgde de band ook reeds voor drie full-albums en daarvan is het eerder dit jaar uitgebrachte ‘Severance’ het meest recente werkstuk.

Justice For The Damned werd opgestart in 2011 in het Australische Sydney. Dit gezelschap zorgt voor een mix van deathcore en metalcore. Het gezelschap zorgde reeds voor drie pe’s en twee full-albums en daarvan is ‘Pain Is Power’ (2020) het meest recente werkstuk van.

Sylosis is afkomstig uit Groot-Brittannië alwaar de band in 2000 in Reading werd opgestart. In 2016 gooide men de handdoek in de ring, maar sinds 2019 is de band terug actief. Het gezelschap brengt een mix van thrash metal, death metal en metalcore met heel wat melodie. In de discografie van deze band vind je ondertussen o.a. een split, twee ep’s en zes full-albums. Het meest recente werkstuk, ‘A Sign Of Things To Come’ werd pas begin september op de markt gebracht.

Het Britse Malevolence is er officieel sinds 2010, al hebben beide gitaristen reeds een samenwerking die dateert van toen ze nog op school zaten. In de discografie van deze band vinden we, naast een demo, nu ook twee ep’s en drie full-albums. Het laatste full-album kreeg als titel ‘Malicious Intent’ – vandaar de naam van tour – en dateert van 2022. Dit jaar zorgde Malevolence ook nog voor een split-ep met Thy Art Is Murder en Fit For An Autopsy.

Zappa, te Antwerpen, is “the place To be” als je deze vier bands aan het werk wil zien en horen. Meer info omtrent dit concert (maar ook over andere andere evenementen in Kavka) vind je via www.kavka.be

Tickets kan je bestellen via https://www.facebook.com/Sonicexcessbelgium