Eerste namen voor WildFest 2024!

We hebben nog iets meer dan drie maanden te gaan in 2023. Toch laten sommige organisatoren ons al watertanden wat betreft het aankondigen van een aantal bands die men in 2024 op het podium. Zo ook de mensen achter WildFest, een festival dat sleaze, hard rock en glam metal hoog in het vaandel voert.

Voor de zevende editie van WildFest, dat er volgend jaar is op 10 en 11 mei en natuurlijk ook weer plaats vindt in De Spiraal te Geraadsbergen werden volgende bandnamen reeds bekend gemaakt: Tyketto, The New Roses, Girish and The Chronicles, Madhouse, DeVicious, Graywolf, Dirty Toy Company en Sextrow. En dan vergeten we nog de lokale helden te vermelden, want ook WildHeart zal opnieuw van de partij zijn en dit gezelschap kondigt zelfs een aantal nieuwe nummers aan. Iets om naar uit te kijken dus.

Meer info vind je op https://www.facebook.com/events/2063139577359460 terwijl je ook al tickets kan bestellen via https://www.eventbrite.com/e/wildfest-2024-glam-sleaze-melodic-hard-rock-festival-tickets-715956764957