Gluttony, 12 september 2023.

Gluttony, Drap @ Hell, Diest.

Onbekend maakt vaak onbemind en dan is het best wel moeilijk om op een doordeweekse dinsdag avond een grote menigte te lokken voor een concertavond. Dit was in ieder geval het geval op dinsdag 12 september in Hell. Fotograaf Peter Vangelder was er wel bij en zorgde voor volgende fotoreportage.

*Foto’s: Drap*

Ook wij van MUSIKA weten niet zo veel over beide bands te vertellen. Drap zou een Zweedse gezelschap uit Sundsvall dat voor een mix van death metal en grind zorgt.

*Foto’s: Gluttony*

Over het eveneens Zweedse Gluttony weten we net iets meer. Deze death metal band werd eveneens in Sundsvall opgestart, meer bepaald in 2009. In de discografie van dit gezelschap prijken, naast een demo, een split een ep, ook reeds drie full-albums en daarvan is ‘Drogulus’, dat vorig jaar op de markt kwam, het meest recente werkstuk van.

Foto’s: Peter Vangelder.