Channel Zero, 8 september 2023.

Channel Zero, After All @ Cactus Club, Brugge.

Het is klokslag 20:30 als After All eraan mag beginnen en dit met de intro van “The A-Team.” Ondanks het feit dat het buiten nog behoorlijk warm is was de zaal toch al goed gevuld. De nummers volgden zich in snel tempo op met de nodige variatie. De gevarieerde zang timbres van Mike met een stevige drum partijen van Bert en het stevige gitaar werk van Dries en Christophe en de basdreunen van Frederik brengt alles tot zijn recht. De eerste nummers waren trouwens van hun nieuwe album ‘EOS’. Bij ‘Demons Raging’ kwam de zaal echt in beweging. Na een goed halfuur moesten ze afscheid nemen van hun Brugs thuispubliek.

*Foto’s: After All*

Setlist After All: A Team-Premonition(Tape) / The Judas Kiss / Deceptor / Kindred Spirits / Elegy For The Lost Demons Raging / Rejection Overruled / Parasite Within

Rond 21:30 was er, na meer dan 10 jaar, terug Channel Zero op een Brugs podium, de heimat van Franky DSVD. Channel Zero is Channel Zero, recht voor de raap metal wat in deze club setting enorm goed tot zijn recht kwam. De set was gelijkaardig aan deze van het voorjaar, zelf de walk-a-round van Franky inclusief. Het enig nadeel van een club is dat het bij deze hoge temperaturen de zaal nogal snel op ontploffen stond dankzij de hulp van Channel Zero.

*Foto’s: Channel Zero*

Setlist Channel Zero: Intro-No Light / Tales Of Worship / Repetition / Chrome Dome / Fools Parade / Dashboard Devils / Herion / Call On Me / Mastermind / Bad To The Bone / Help / Unsafe / Dark Passenger Ammunition / Hot Summer / Suck My Energy / Black Fuel

Met dank aan Cedric Libbrecht.

Tekst: Wendy Gombert.

Foto’s: Erwin Poppe.