Therapy? op 5 oktober in Trix, Antwerpen.

Het Noord-Ierse Therapy? is reeds lang een gevestigde waarde in het muzikale landschap. De band werd immers in 1989 opgestart en zorgde ondertussen reeds voor zestien full-albums waarvan ‘Hard, Cold Fire’, dat eerder dit jaar op de markt kwam, het meest recente is.

Of het album een even groot succes wordt als het lichtjes legendarische ‘Troublegum’ uit 1994 betwijfelen we eerlijk gezegd een beetje, ook al omdat het muzikale landschap intussen flink veranderd en hertekend is. In ieder geval zijn nummers als ‘Knives’, ‘Screamager’ en heel zeker ‘Die Laughing’, die je allen terug vindt op dat album, echte “klassiekers” in het repertoire van Therapy?. Wie dus graag nog eens wil genieten van een Therapy? Concert, raden we nu aan om je als de gesmeerde bliksem op de wachtlijst te zetten, want het concert is compleet uitverkocht!

Maar vooraleer Therapy? je mee neemt op op een muzikale trip van zo’n dertig jaar mag het Noorse Bokassa de zaal extra opwarmen. Deze band zorgt voor een muzikale mengeling van o.a. hardcore, punk, metal en rock. Het gezelschap mocht eerder reeds mee als support act met o.a. Judas Priest, Mastodon en Metallica. Geen kleine jongens dus, en dat betekent dat ook wij wel veel verwachten van Bokassa, al zal dat gezelschap het moeilijk hebben om op te boksen tegen een geoliede machine als Therapy?.

Meer info omtrent dit concert, en vele andere in Trix, vind je op www.trixonline.be