Woyote & guests op 23 september in Diest.

Op zaterdag 23 september is het Belgische Woyote opnieuw te gast in Hell te Diest. Voor dit concert werden ook nog vier andere bands uitgenodigd die dus eerst mogen aantreden. De eerste band wordt omstreeks 18u00 op het podium verwacht.

Such Great Heights mag die aftrap geven. Deze female fronted band werd in de buurt van Zwijndrecht opgestart en zorgt voor een mix van post hardcore, wat crossover en wat metal. Voor zover we weten zorgde de band vorig jaar voor een eerste demo.

Subvergence is afkomstig uit de buurt van Houthalen en drukt zich muzikaal uit aan de hand van deathcore waarin we ook elementen uit death metal in ontdekken. Het gezelschap zorgde vorig jaar voor een eerste ep.

Sinds 2018 timmert Vloed aan een muzikale weg. De leden van dit gezelschap, uit de buurt van Aarschot, deden eerder al muzikale ervaringen op bij andere bands en zorgen hier voor een mix van o.a. progressive metal, melodic metal en doom. In 2020 zorgde de band voor een eerste full-album met ‘Darkness’.

Noord, opgestart in het Antwerpse zorgt voor een muzikale mix waarin we zowel elementen uit progressive metal als uit alternative metal in ontdekken. Voor zover we weten zorgde deze band reeds voor een full-album met ‘One’ uit 2020.

Woyote werd opgestart door gitarist Mikey Doling die je ongetwijfeld ook wel kent van Channel Zero. De band zorgde eerder voor een aantal singles, maar zorgde eerder dit jaar ook voor een eerste full-album met ‘Mother Of The Universe’. Dat concert kadert dan ook in een extra steuntje voor dit debuut van deze alternative metal band.

Meer info nodig? Die vind je voor dit concert, en tal van andere in Hell te Diest, op www.helldiest.com