Burning Witches, 18 mei 2023 – revisited.

Burning Witches, The Guardian @ Hell, Diest.

Ook fotograaf Peter Vangelder was op Hemelvaartdag aanwezig in Hell te Diest, alwaar twee female fronted heavy metal – waarvan een complete female – bands voor een daverend feest zorgden. Volgende fotoreportage is dan ook van zijn hand.

*Foto’s: The Guardian*

The Guardian is een Belgische female fronted band die inspiratie haalt bij de groten der aarde als het aankomt op traditional heavy metal. Het huidige vijftal is aan het werk om een nieuw album uit te brengen en met een paar nummers konden we nu reeds kennis maken.

*Foto’s: Burning Witches*

Het van oorsprong Zwitserse Burning Witches stelde deze avond zijn nieuwste album voor: ‘The Dark Tower’. Het is meteen het vijfde full-album voor de band sinds men in 2015 van start ging: van een werkethiek gesproken! Ook Burning Witches kan je in het vakje traditional heavy metal plaatsen.

Met dank aan Eric Depooter (Hell).

Foto’s: Peter Vangelder